HTML

Friss topikok

  • hildus2222: Attila, nagyon köszönjük a gyors beszámolót! Sajnos én sem lehettem ott, de már annyi kép, informá... (2011.11.18. 09:36) Jam Pub
  • Rebi82: Köszönet Attila, ezért a szépen megszerkesztett és tartalmilag információ gazdag írásért. Bármilye... (2011.09.30. 13:39) Szenes Iván emlékkoncert
  • padrienn: Andi! Csak annyit írnék: hát ez nem semmi! :) Amennyi km-t te megteszel... :) Na, látom, mostanába... (2011.09.20. 20:45) Flúgos futam Sóskúttól Dunaföldvárig
  • TéZsé: Dràga Monange!!! Nagyon koszonom, hogy ilyen szépen ossze foglaltad ezt a szép és valoban CRAZY n... (2011.08.08. 22:42) "Azért vannak a jóbarátok"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.01.09. 20:49 Attila47

Fókusz Plusz extra

Itt megnézhetitek azt, ami a ma esti Fókusz Pluszba nem fért be, viszont itt végig István válaszol a kérdésekre. A kérdésekre, melyek többféleképpen feltéve ugyanarról szóltak: Lehet-e Istvánból sztár? Sztáralkat-e István? Annyira fantasztikusan hozzáértő emberek beszéltek erről a TV-adásba bekerült interjúban, mint Náray Tamás és Kozsó. Szándékosan nem ezt az interjút teszem itt közzé, mert nagyon szánalmas volt, inkább nézzük, ki is ez a két "szakértő", akit Istvánról kérdeztek.

Náray Tamás divattervező vagy mi a szösz, tipikusan olyan dolgokat kreál, amit egy nagyon szűk réteg ér csak el, egy alkalommal felvesz, majd elsüllyeszti a gardróbszekrény mélyén, mert másodszor felvenni ugyanazt az estélyi "ruhakölteményt" már nem trendi. Kozsó pedig már évek óta semmit nem tett le az asztalra, akinek már egyetlen együttesének egyetlen számára sem emlékeznek az emberek. Ő egy igazán jellemző példája annak, hogy valakinek minimális tehetséggel, nagy összegeket befektetve sikerült elérnie egy ismertségi szintre, amit manapság sztárnak vagy celebnek szokás mondani. Na, ilyen ne legyen soha a mi Istvánunk!

Szerintem az a marha nagy helyzet, hogy van, akinek elég saját magát adnia, mert hatalmas tehetség lakozik benne és rajongók tízezrei lesik mindegy egyes rezdülését. Másoknak, a sokkal kevésbé tehetségeseknek pedig az kell, hogy valaki sztárt csináljon belőlük. Nem is kérdéses, hogy Istvánnak nincs szüksége arra, hogy valaki sztárt csináljon belőle, Ő saját magától az lesz, a tehetsége, a szimpatikus lénye, a kisugárzása által és őt a több tízezernyi rajongó teszi majd sztárrá.

Most pedig következzék István véleménye a sztárságról: rtlklub.hu/video/80129

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tabaniistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr921659942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó78 2010.01.09. 21:12:15

Nagyon jól írtad Attila,szánalmas volt,hogy olyanok alkotnak véleményt Istvánról akik igazából semmit sem tudnak az éneklésről,a belső értékekeről,hogy egy embert miért lehet szeretni,kedvelni.Merthogy Istvánt nem azért szeretjük ,hogy milyen ruha,szemüveg stb van rajta.István pedig nagyon jól mondta:nem fog megváltozni...és nem is kell,mert mi így szerettük meg ahogy van és mindenekelőtt a csodálatos hangját és személyiségét nézzük,és az hogy ez mibe van becsomagolva abszolút LÉNYEGTELEN!!!!!
ISTVÁN A MI CSILLAGUNK ÉS NAGYON SZERETJÜK!♥

MKata 2010.01.09. 21:23:31

Attila! Teljesen egyetértek a cikkeddel! Ez kellene válasznak a holnap reggeli lapok cimlapjára, mint visszavágás!
Egy értékes emberből aki nem stár, hanem művész nem csinálhatnak majmot! Mindenképpen továbbküldeném amit irtál, akár az RTL-nek is!
Köszönöm!

ilcsi56 2010.01.09. 21:32:31

Attila!
Egyetértek Veled! Istvánt pontosan ezért az egyszerűségéért szeretjük és a tehetségéért.Nem kell becsomagolni és ugráltatni a színpadon.
Köszönöm !

Monique0201 2010.01.09. 22:40:58

Kedves Attila!
Nagyon tetszett a véleményed a riportról. Örülök, hogy itt van végre egy tehetséges ember, akit minden hibájával együtt elfogad és szeret a közönség (akik nem feltétlenül vidéki, magányos nőkből állnak), mert nem a mai világ által értelmezett "sztár"-t látja benne, hanem az érzőlelkű művészt.

"Erényed álljon magasabban, semhogy a nevek bizalmaskodhassanak véle: s ha beszélned kell róla, ne szégyelld, ha dadogva teszed. Szólj hát és dadogj: "Ez az én "jóm", ezt szeretem, így tetszik nékem igazán, csak így akarom én a jót."
(Friedrich Nietzsche)

Kovács Melinda (Linda) 2010.01.09. 23:01:20

Igazad van; Attila. Egy dologról viszont nem beszéltünk még; én legalábbis nem emlékszem rá. A FÉLTÉKENYSÉG. Röviden: idejön egy srác; szinte be kell lökni a színpadra; szerény, nem nyomul; mentes minden sztárallűrtől. Senkinek nem a kutyája - macskája; semmi csicsás gönc; olyan, mint egy fiú a szomszéd házból. aztán énekelni kezd; és megáll a kés a levegőben; mindenkit "megvesz kilóra" 1 - 99 évesig. Na ezt nehéz benyelni azoknak a kis senkiháziaknak, akik azért kaparnak évek óta,hogy legyenek végre valakik, és a kutya sem kíváncsi rájuk. Szóval ezt nem akarják elhinni, hogy ezt hogy lehet csinálni ? Pedig Ő megcsinálta. "Megvett " minket azzal,hogy olyan, amilyen; a személyiségével, és a fantasztikus hangjával. Ezt csinálja utána, aki tudja.De akkor miből élnek meg majd a "stylist"-ok?

mazsonyul 2010.01.10. 00:50:49

De jó, hogy ezt így leírtad Attila! Minden kommenttel egyet értek maximálisan, minden részletében. A riport szánalmas volt, látszik, hogy olyan készítette akinek a bulváros stílus fekszik, nyilván soha nem tudna szépirodalmi munkát összehozni. Akiknek a véleményére kíváncsi volt a riporter, megcsinált, Mester-kélt (ld. Megasztár válogató) emberek; látszik, hogy egy művi, megkreált világban élnek, távol a hús-vér élőlényektől. Ki a sztár? István tökéletesen reagált, hogy lehet valakitől elvárni, hogy "sztár" legyen, aki még csak most kezdi a karrierjét?! A sztár az, akit a közönség szeretete, rajongása a csillagok közé emel és egyáltalán nem kell ahhoz majmot vagy celebecskét csinálnia magából, sokaknak nincs erre igényük, beérik azzal ha valaki nagyon tehetséges...

meda 2010.01.10. 11:18:06

Attila! Nagyon jól megfogalmaztad ismét a lényeget: Most néztem meg végig a riportot, hát valóban szánalmas volt! Homokozsó: róla annyit, hogy abból él a mai napig, amit az a 12 csapat fizetett neki, hogy sztárt csináljon belőlük! Hol is vannak ők ma??
Egyébként Kozsónak egy botot adnék a kezébe, hogy nehogy nekimenjen valaminek:) Az ő véleménye számomra semmi, hiszen kinn volt Amerikában, hogy sztár legyen, aztán f...-t behúzva hazajött és azóta néma csend a kinti nagy "sikeréről".:) Miről beszél ő?? Nárayt meg nem is kommentálom:)
Istvánt olyannak szeretjük, amilyennek anno a válogatáskor megismertük és szerintem már ő is nagyon unja ezeket a sztárcsináló dolgokat! Ő művész akar lenni (sztem már most az) és nem ilyen unszimpi, nagyképű, ..... stylistoknak megfelelni akaró celeb!
A nagy "szakértők"-et meg kell kérdezni pár év múlva, mert bízzunk abban, hogy István a tehetségével, a mi szeretetünkkel eljut oda, ahova titokban mindig is vágyott. MŰVÉSZ lesz, így nagy betűvel! Ehhez kívánok neki nagyon sok erőt, kitartást!!! Mukrányi Edit

Iru 2010.01.12. 22:13:23

Szerintem is illőbb Istvánra a "művész" megnevezés, de vannak, akik csak a sztárság sablon- kategóriáiban tudnak gondolkodni, jelen esetben a riporter(ki is ő?).
süti beállítások módosítása