HTML

Friss topikok

  • hildus2222: Attila, nagyon köszönjük a gyors beszámolót! Sajnos én sem lehettem ott, de már annyi kép, informá... (2011.11.18. 09:36) Jam Pub
  • Rebi82: Köszönet Attila, ezért a szépen megszerkesztett és tartalmilag információ gazdag írásért. Bármilye... (2011.09.30. 13:39) Szenes Iván emlékkoncert
  • padrienn: Andi! Csak annyit írnék: hát ez nem semmi! :) Amennyi km-t te megteszel... :) Na, látom, mostanába... (2011.09.20. 20:45) Flúgos futam Sóskúttól Dunaföldvárig
  • TéZsé: Dràga Monange!!! Nagyon koszonom, hogy ilyen szépen ossze foglaltad ezt a szép és valoban CRAZY n... (2011.08.08. 22:42) "Azért vannak a jóbarátok"

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2011.02.20. 21:33 padrienn

Suliból suliba :) - István fellépése egy csepeli általános iskolában

 

Most csak röviden István pénteki csepeli fellépéséről:

Mivel délelőtt dolgoztam, alig vártam, hogy vége legyen a tanóráimnak, és egy órakor jöhessek haza, valamint, hogy 15 óra után elindulhassak idén először István-fellépésre. Tőlem megszokottan a fellépésre utazás nem volt egyszerű, hiszen egy hajszálon múlt, hogy nem késtem le a távolsági buszt...

Na de, hogy tényleg rövidre fogjam, este olyan 19 óra körül érkeztünk meg a helyszínre, a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermébe, ahol akkorra már jópár István-rajongó ismerős összegyűlt. Rajtunk kívül is rengetegen voltak a teremben. Hamarosan kezdődött az iskolások műsora, amelyet nagyon színvonalasan állítottak össze és adtak elő, úgy gondolom, minden  osztály készült valamilyen produkcióval. Közben megérkezett az est díszvendége, István, Csillával, és már a műsor első részében hamarosan színpadra is lépett. Megjelenésével rögtön a színpadra irányította minden vendég figyelmét. Aztán pedig mi, rajongók, ezúttal a "szokásosnál" jóval távolabb, hátrébb ülve/állva hívtuk fel magunkra Kedvencünk, na és az egész nézőtér figyelmét hangos tapssal és a fehér sálak lengetésével. Mivel valóban távol voltak asztalaink a színpadtól, a fényképezési lehetőségek is jóval korlátozottabbakká váltak, de azért kattogtattuk a gépeket rendesen. Pista bácsi pedig végig kamerázott, mindent felvett, ami csak történt mind a színpadon, mind pedig körülöttünk.

A színpadon pedig nem történt más, mint amit már mi, "rutinos" István-fellépésre járók megszokhattunk: István tiszta hangja és dalainak gyönyörű dallamai töltötték be a termet. Ő pedig szokásos szerénységével állt ott, és mint igazi MŰVÉSZ, megpróbálta közönsége minden tagját "elérni" a hangjával, dalainak mondanivalójával. Próbált mindenkinek adni: jókedvet, szeretetet, örömöt, önfeledt szórakozást, vidámságot. Mi már ezt nagyon jól tudjuk, érezzük több mint egy éve, ám mégis minden fellépés más és más. Mindig kapunk valami újat, feltöltődést a dalokkal a hétköznapokra, és ez, - azt hiszem, sokunk nevében írhatom - ez nagyon jó dolog!

István 6 dalt énekelt, aztán Csillával a díszasztalnál ülve nézték végig a műsor további részét. Majd a vacsora után tombolasorsolás következett, amelyet nagy izgalommal figyeltünk, különösen, amikor már azoknak a rajongótársaknak a tomboláit is néztük, akik hamarabb elmentek. Sajnos a szerencse nem kedvezett nekünk ezügyben, pedig az érkezés után a "tuti nyerő" tombolajegyeket igyekeztünk megvenni Erzsike nénivel. :) Na  de, mint ahogy azt a sorsolás után megállapítottuk ott néhányan, a főnyeremény mégiscsak az, hogy Istvánt ismerhetjük, a dalait hallgathatjuk, s általa egymást is megismerhettük, és jó ismerősök, barátok, rajongótársak lettünk. A "Tabáni-klub" :)

A műsor után már a Madarak nevű házibuli-zenekar szolgáltatta a talpalávalót, sokan táncra perdültek, István is megtáncoltatta a párját. :) Ariék meg Pista bácsit, vagy fordítva? :)

Volt autogramosztás, és aki akart, válthatott Istvánnal néhány szót.  Közvetlenek, kedvesek, jókedvűek voltak, ahogyan ezt már oly sokszor tapasztaltuk tőle és Csillától is. A szülei pedig egyszerűen... megadták az alaphangulatot, olyan szeretettel fordulnak felénk minden alkalommal. Nagy élmény volt velük lenni egész este!

Remélem, sok "Istvános" élménye lesz mindenkinek idén is!

Képeim:

picasaweb.google.com/adriennpetras/Csepel#

 padrienn

 

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tabaniistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr672675623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TéZsé 2011.02.20. 22:04:37

"akkorra, korlátozottabbakká,"
ezért a 2 szoért nagyon hàlàs vagyok :)
Nagyon szeretem a kettozott màssalhangzos szavakat és itt egy dupàs meg egy triplàs is :)...
Koszonom az élményt meg a fotokat is :)
Azt az egyet hiànyolom, hogy senki nem fotozott le téged ...
Remélem azért majd egy màsik albumban azért felfedezlek Téged is ...
Tovàbbi sok szép élmény!!! TZS

Monique0201 2011.02.20. 22:30:38

Kedves Adri!
Köszönöm, hogy olvashattam beszámolódat, ami ezúttal tényleg "nyúlfarknyi" lett, viszont így is el tudtam képzelni az alaphangulatot, azt az örömet, mely kölcsönösen "röpködött" István és rajongói között. A fotók pedig magukért beszélnek még a nagy távolság ellenére is! :) Kívánok még sok hasonló örömet!

Szondyka 2011.02.20. 22:35:27

Kedves Adri!
Köszönöm a beszámolót és a képeket, Adri! :)
Nagyon jó volt olvasni! :)
Jó kis buli lehetett! :) Remélem legközelebb együtt bulizunk! :)

meda 2011.02.21. 20:05:12

Adrim! szivecske Ha rövidke, ha hosszabb, én mindig szívesen olvasom a beszámolóidat :)
Ezt is köszönöm Neked :)
...és igen, jelentem, tényleg feltölt István a dalaival, a maga valójával, igazából még nem tudtam megfejteni több, mint egy év alatt, hogy mivel tud a személye elvarázsolni? :) ...de a varázs tart és remélem, sokan csatlakoznak hozzánk:)
Sok puszi:)

empatia 13 2011.02.24. 08:59:12

Igen Edit, a varázslat tart, és részemről egyre fokozódik!István úgy lett rutinosabb,nyitottabb, mosolygósabb, hogy a művészi színvonal, csak növekedett. A fellépések élményét, csak növeli, hogy egymással is találkozhatunk. Ahogy István dalai hangja, beépültek a mindennapjainkba, úgy vált természetes igénnyé, hogy amikor csak lehet kövessük Őt személyesen is, és hogy egymással, a tabánistákkal is találkozzunk. Meg kell említeni,hogy Kedves, Természetes Családja, és persze Csilla,valahogy jó értelemben hozzá tartozik az Istvánozáshoz. Köszönöm Padri, az írásod teljes mértékben felidézte az Élményt,ami mindig más, de mindig JÓ, amit közösen átélhettünk.

padrienn 2011.02.25. 23:24:36

Köszönöm, hogy elolvastátok a beszámolómat, mindig szeretettel írok nektek.

Iru 2011.03.26. 09:00:57

@padrienn: Ez a dupla szeretet a legjobb: egy szeretetteljes légkörű koncertről írsz szeretetettel :) Köszönöm szépen!!!
süti beállítások módosítása