HTML

Friss topikok

  • hildus2222: Attila, nagyon köszönjük a gyors beszámolót! Sajnos én sem lehettem ott, de már annyi kép, informá... (2011.11.18. 09:36) Jam Pub
  • Rebi82: Köszönet Attila, ezért a szépen megszerkesztett és tartalmilag információ gazdag írásért. Bármilye... (2011.09.30. 13:39) Szenes Iván emlékkoncert
  • padrienn: Andi! Csak annyit írnék: hát ez nem semmi! :) Amennyi km-t te megteszel... :) Na, látom, mostanába... (2011.09.20. 20:45) Flúgos futam Sóskúttól Dunaföldvárig
  • TéZsé: Dràga Monange!!! Nagyon koszonom, hogy ilyen szépen ossze foglaltad ezt a szép és valoban CRAZY n... (2011.08.08. 22:42) "Azért vannak a jóbarátok"

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2012.01.05. 23:08 padrienn

BOLDOG ÚJ ÉVET!

 Bár már itt van az új esztendő, rövid beszámolómban az elmúlt év utolsó hónapjának néhány eseményét eleveníteném fel a magam és remélem, azért mások örömére is. :)

December 18-át írtunk, amikor Karácsonyi találkozóra mentünk Csepelre, István számára és a mi számunkra is nevezetes évforduló alkalmából. Sokan összegyűltünk, de bizonyára ahogy nekem is, többeknek megfordult a fejében, hogy még mennyien kellene, hogy itt legyenek, akik a távolság, más elfoglaltság vagy egyéb okokból nem lehettek jelen ezen a bensőséges aranyvasárnapi ünneplésen.

A komoly és a vicces hangulat egyaránt jellemezte ezt a találkozót, az ünnepélyes köszöntők, megható ajándékozások mellett a vidám beszélgetéseknek is teret adtunk. Finom falatok, sütik mellett társaloghattunk, mi több, ismerkedhettünk egymással, mert a jelenlévők közül néhányan még nem is ismerték-ismertük egymást személyesen. :)

István és családja jó vendéglátók voltak, a tervezettnél még tovább együtt maradt a rajongói csapat nagy része. Csodálatos, hogy ennyi időt, energiát és figyelmet fordítanak ránk. 

Istvánt mindig nagy öröm látni-hallani, s a Vele és az egymással való találkozás akkor, az ünnep előtt igazán megalapozta a karácsonyi hangulatunkat.

 

Két nappal az ünneplés után István fellépett a Mikulásgyár színpadán. Hideg volt, mindnyájan fáztunk, de így is öt dalt hallhattunk Tőle. Mondanom sem kell, hogy a dalok hallgatása közben a hidegről tudomást se vettünk? :)

Ízelítőül:

www.youtube.com/watch

www.youtube.com/watch

 

Az óév utolsó előtti napján pedig (immár második alkalommal) a salgótarjáni Frei Caféban volt Tabáni István koncert! 

Képek:

picasaweb.google.com/103979561752966119432/Salgotarjan2011

Videók:

www.youtube.com/user/padrienn0702

A fellépés után írtam a kávéház Facebook oldalára, melyet - apróbb változtatásokkal - itt is megosztok:

Ismét nagyon jól éreztük magunkat Tabáni István fellépésén december 30-án a salgótarjáni Frei Caféban.
Érkezése előtt az Eniol együttes szórakoztatott bennünket a helyszín igényességéhez méltó, színvonalas dalokkal.
Miután István megérkezett, profi módon beállította-beállíttatta a hangtechnikát, majd néhány perc szünet és a felkonferálás után elkezdődött több, mint másfél órás koncertje. Vidám volt, bár saját bevallása szerint kicsit izgult. Akik először látták-hallották, azok bizonyára csodálkoztak rajta, hogy vajon miért. Mi, akik már több fellépésén is részt vettünk, mindig látjuk, hogy mindenhol a maximumot nyújtja a közönségének, legyen az akár egy kis település művelődési háza, szabadtéri színpada vagy akár a több ezer nézőt befogadó fővárosi rendezvénycsarnok. Neki is, nekünk is minden fellépés, koncert más és más, soha nem érezhetjük rajta, hogy "rutinból" énekelne. Itt is maximálisan odafigyelt a közönség minden rezdülésére, s a dalok közt nem maradtak el a vicces sztorik és a komoly életbölcsességek sem, melyek tőle mindig őszintén, szívből jönnek. A zenei alappal előadott műsorszámok mellett olyan dalokat is hallottunk, melyeket saját maga kísért a gitárján. Az utolsó számot, Máté Péter Hazám című dalát pedig a capellában énekelte el. Fergeteges sikert aratott, a közönség többször is visszatapsolta egy-egy újabb dal erejéig!
A koncert után autogramra, közös fotóra is volt lehetőség.

A Frei Café rendezvénytermében a telt házas közönség immáron második alkalommal hallhatta Tabáni Istvánt így az év utolsó napjaiban. Szeretném remélni, hogy ez a siker már hagyományt teremt, és 2012-ben is lesz Tabáni-koncert a Frei-ben!

Ebben és sok-sok más fellépésben, koncertben, sikerekben bízva kívánok Istvánnak, családjának és minden kedves blogolvasónak Boldog, Békés Új Esztendőt!

 padrienn

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tabaniistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr923523106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása