HTML

Friss topikok

  • hildus2222: Attila, nagyon köszönjük a gyors beszámolót! Sajnos én sem lehettem ott, de már annyi kép, informá... (2011.11.18. 09:36) Jam Pub
  • Rebi82: Köszönet Attila, ezért a szépen megszerkesztett és tartalmilag információ gazdag írásért. Bármilye... (2011.09.30. 13:39) Szenes Iván emlékkoncert
  • padrienn: Andi! Csak annyit írnék: hát ez nem semmi! :) Amennyi km-t te megteszel... :) Na, látom, mostanába... (2011.09.20. 20:45) Flúgos futam Sóskúttól Dunaföldvárig
  • TéZsé: Dràga Monange!!! Nagyon koszonom, hogy ilyen szépen ossze foglaltad ezt a szép és valoban CRAZY n... (2011.08.08. 22:42) "Azért vannak a jóbarátok"

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

2010.05.09. 10:56 Attila47

Hosszú még az út

Tatabánya autópályán: ez Budapestről egy rövid út volt, de biztos vagyok benne, hogy Istvánunk előtt hosszú még az út. És mi végigkísérjük ezen az úton. Mint ahogy most is sok ismerőst köszönthetek, és ismét van valaki, aki itt lesz ismerősömmé. Amíg várunk Rá, gyermekműsor megy a színpadon, bizonyára élvezetes a kicsik számára, viszont nagyon hangos, beszélgetni elég nehéz. Keressük a helyet, honnan lehet majd látni valamit a színpadonból, és bízunk benne, hogy a gyermekműsor után lesz előrelépési lehetőségünk.

Bár csak minden vágyunk így teljesülne, a nyakbavett porontyok apukástól arrébb állnak, mi, István rajongók pedig a helyükre lépünk, és máris miénk a második-harmadik sor. Még egy röpke negyed órát kell várakoznunk, miközben a színpadon valamiféle mini Csillag születik zajlik kicsik számára, ének-vers-cigánykerék-bukfenc kategóriákban jelképes ajándékokért. A színpad melletti, öltözőként funkcionáló sátor előtt felbukkan Andor, majd nem sokkal később érkezik István is.

Az első három dal a szokásos, kicsit még ébredezik Pisti, egy picit gyengébb a hangja, vagy csak a mikrofonnal van baj? A Bohemian Rhapsody (talán ismertebb "címén": mamaaa, úúúúú) hozza meg a fordulatot, a végefelé, a ritmusosabb résztől ismét az igazi Istvánt láthatjuk a színpadon, végre teljesen feléledt, ettől kezdve már mosolyog, két dal közben beszélget a közönséggel, integet jobbra-balra-felfelé, puszikat dobál, és a Long Train közben egy olyan pajkos sikkantást dob be, amin jót derülünk.

Mikor megkérdi, hogy a jelenlévők közül ki jön a nagykoncertre, regeteg kéz emelkedik a magasba, ez láthatóan megnyugtatja, és azt is örömmel konstatálja, hogy sok ismerős arcot lát a nézők között. Remélem, a nagykoncerten is ilyen közelről látjatjuk majd Őt.

Talán egy picit rövidebb ez az előadás a megszokottnál, a Don't Stop most kimaradt, ezt nagyon sajnáljuk, de majd a SYMA-ban, csütörtökön. Ott senki sem állíthatja meg se Pistit, se minket, mert fergeteges lesz a hangulat, az biztos!

Vége a dalnak, de nagy örömünkre dedikálás is van a szomszédos Media Marktban. Az ott dolgozók bizonyára meglepődnek a behömpölygő emberáradaton, és sajnos nincsenek is túlságosan a helyzet magaslatán, hiszen a kis asztal mögött ücsörgő Istvánt minden oldalról körbeveszi a tömeg, klasszikus értelemben vett sorban állásról és türelmes várakozásról ezúttal nem beszélhetünk, de hát nem lehet tudni, meddig is tart a dedikálás, és senki nem akar lemaradni Pistiről.

Persze ha Istvánon múlna, akkor ő addig maradna, ameddig van érdeklődés iránta. Hihetetlen türelemmel áll mindenki rendelkezésére a viszonylag szűkös körülmények ellenére. Én pedig aktivizálom magam, és elkísérem Andort, aki ha már éppen műszaki áruházban van, venne néhány dolgot, amire a zsúfolt program közben, a rohanásban nincs ideje. Közben beszélgetünk, a legfontosabb hír, hogy május végén István pihenőt kap, szabadságon lesz, ezért maradnak el az akkorra tervezett fellépései. A nagykoncertről nem faggatom Andort, tudom, hogy a vendégek meglepetések lesznek, és legyenek is azok, az senkinek nem lenne jó, ha előre tudnánk, kiket láthatunk még Istvánon kívül. Andor belemerül a vásárlásba, mindig eszébe jut egy újabb termék, amiről érdeklődünk az eladóknál. Így gyorsan repül az idő és a dedikálásra várók is szép lassan elfogynak, hiszen mindenki megkapja az áhított aláírást, CD-re, DVD-re, kendőre, papírra, fotóra.

A dedikálás végén még fotózásra is van lehetőség, István továbbra is végtelenül türelemes, kedves, mosolygós. Én ezúttal csak egy kézfogás erejéig lépek oda hozzá, széles mosollyal üdvözöl. Pár perc múlva még annyi idő van, hogy pár szót beszéljünk egymással, és úgy köszönök el, hogy csütörtökön ott leszünk az első sorban. :)

Istvánék távozása után öten még beülünk egy kávézóba - sörözni. :) Én persze csak non alcoholic-ot fogyaszthatok, lévén (autó)vezető pozícióban vagyok. Jól kibeszéljük az eseményeket, nézegetjük a készült fotókat, lapozgatjuk a Lelki egészség magazint (benne több oldalas Tabáni interjú), és közben a földszinti színpadról felhallatszik az újabb sztárvendég, a Dolly Roll zenéje. Tehát Dolly, a múlt kifakult sztárja lépett fel a jelen és a jövő fényes Csillaga, István után. Bízom benne, hogy Istvánunk előtt egy több évtizedes sikeres karrier áll, amely töretlenül ível majd felfelé, mindig képes lesz a megújulásra, mindig tud majd  rajongóinak valami újat és szépet adni, és mi végigkísérhetjük ezen a csodálatos pályán. Hiszen hosszú még az út...

Attila

13 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tabaniistvan.blog.hu/api/trackback/id/tr731985467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meda 2010.05.09. 12:24:11

Kedves Attila!:)
Örülök, hogy én is részese lehettem a tegnapi "eseményeknek":)
Istvánt nem lehet megunni, és jó volt annyi ismerőst látni magunk körül.
Igen, hosszú még az út...,de mi - ahogy írtad is - kísérjük tovább az úton.
Köszi a beszámolót!:)
Puszi: Edit

Monique0201 2010.05.09. 22:25:39

Kedves Attila!
Köszi,hogy ismét egy újabb beszámolódat olvashattam. Jó lehetett látni azt a megnyugvást Istvánon, ami a Syma-koncert utáni érdeklődését követte, amivel ő is visszajelzést kaphatott arról, hogy az iránta való érdeklődés nem lankadt. Remélem, hogy a közönség szeretete tovább fogja Őt repíteni az út rögösebb részein is.

Évi-Evuka 2010.05.09. 23:05:09

Kedves Attila!
Nagyon szépen köszönöm a képeket, (Picassán) és sajnálom, hogy tegnap nem mentem el, de kárpótolt némileg majdnem forgatókönyvszerü beszámolód, igy kicsit részese lehettem egy ujabb szép napnak! De igazából a 13.i fellépést várom (legalább hatezer rajongótársammal együtt) remélem István örömére teltház előtt fogja gyönyörü hangja betölteni a térséget és lep meg bennünket kellemes lényével.
Üdvözöllek szeretettel:
H.Éva

Iru 2010.05.10. 10:54:05

Attila, olvastad? Téged idéznek a Blikkben :) Aztaaa!

schmetterlingkatze 2010.05.10. 19:48:30

Kedves Attila!
Szerencsés ember vagy, szeretnék én is kezet fogni vele és egészen közelről látni :)
Szeretnék érdeklődni, hogy további fellépései időpontjáról mikor lesz hír? Olyan jó lenne, ha Balmazújvárosba, Hajdúdorogba, Debrecenbe, vagy akár Karcagba jönne fellépni. :)
Előre is köszönöm az információt.

Attila47 2010.05.10. 19:48:53

Igen, olvastam :)

Mindenkinek köszönöm a kommenteket!

Attila47 2010.05.10. 19:50:26

@schmetterlingkatze: Szerintem a jövő héten már lehet tudni a júniusi programot.

padrienn 2010.05.10. 21:22:34

Az út lehet, hogy hosszú, de a rajongók szeretetével van kikövezve. Én részemről örülök, hogy István rajongója lehetek, és egy ilyen különleges és fantasztikus rajongói csapatba tartozhatok.
Köszönöm ezt a (részleteiben a Blikkben is olvasható) élménybeszámolót is, Kedves "Blog Attila". :)

Adri

Szondyka 2010.05.10. 21:31:35

Kedves Attila!
Örülök, hogy én is ott lehettem az első sorban a tömegben, Istvánt kísérvén! :) Igazán nagyszerűen - Tőled megszokott módon - írtad le az eseményeket! :)

Blikkben idéznek? Nem csoda!:)
Gratula! :)

Kata

szingli78 2010.05.11. 11:44:08

Attila!
"Hosszú még az út..."és ez milyen is igaz:)))de MI rajongó követjük Istvánt ahova csak lehet:)))mert jó hallani és a közelében lenni.
Jól sikerült ez a beszámolód is,gratula érte!
És köszönöm ,hogy a részese lehettem ennek a napnak.

Reni

Aniko78 2010.05.12. 12:09:26

Köszönjük a beszámolót Attila:),milyen jó ezeket olvasni azoknak is akik ritkábban taliznak Istvánnal.
Csütörtökön fergeteges buli lesz az biztos:))
Látod már az újságok is írnak a rajongókról:))
már csak egy nap és bulíííííííííííííííí,tali!
Alig várom már!
Üdv:
F. Anikó

Évi-Evuka 2010.05.21. 13:31:31

Köszönöm Attila! Nagyon élvezetes beszámolót irtál, de csak most került sor rá, hogy elolvassam.
Üdv. H.Éva

TéZsé 2010.05.26. 20:51:57

Kedves Messzefoldon hires Blogiro Baratom:)
Nagyon szép gondolatok....
Tiszta érzések....
Gratulàlok iràsodhoz....
TZS
süti beállítások módosítása